Tim von Dux

Kategorie:

Štítky:

18. ledna 2015 se v Kozlíkách u Teplic narodilo 8 štěňat Německého Boxera, mezi nimiž jsem byl i já, žíhaný kluk, s bílýma ponožkama i náprsenkou; zatím bez jména. Teď už mi je 6 měsíců; 4 měsíce bydlím kousek dál a donutil jsem mojí novou smečku k procházkám i hlavního páníčka tahám na cvičení.

Po tom co jsem se narodil tak k nám chodilo hodně lidí, líbila se mi jedna panička, která chtěla mojí sestřičku, ale já se nedal. Šňafal jsem, jak jsem jen mohl, aby si mě všimla. Povedlo se mi to a v polovině března 2015 mě naložili do takové vrčící plechové krabice a já jsem se stěhoval. Velkej páníček mě dostal (předčasně) k svátku a vybral mi jméno, panička navrhovala „Bohouš“, ale páníček si prosadil krátké Tim.

Reklama

To je sranda, jen kousek od našeho pelíšku bydlí další boxer, velikej Brit a s ním si strašně rád hraju (jen nás nesmí vidět městapo, protože si myslejí, jak jsme strašně nebezpečný). Mimochodem, Brit mě naučil plavat :-).

Asi měsíc se mnou páníčci chodili jen tak ven, ale pak mě najednou vzali za park. Byl tam veliký trávník, na který nesmím ani čůrat, ani kakat, kde někdo říkal jinému psovi, co má dělat. Chvíli jsem se jen koukal a pak začali učit i nás. Mám velkou srandu z toho, že páníček se učí pomaleji, než já, ale paní cvičitelka je hodná a taky má dva boxery :-).

A to je pro dnešek vše, jdu spát, protože je moc velký teplo.

PS: Páníček málem zapoměl dát něco o boxerech, tak si přeštěte Něžného Barbara (hlavně stránky o vzniku plemene a příchodu do Čech).