Vejce patří do smaženice, ne na Paroubka

Kategorie:

Štítky:

Ing. Jiří Paroubek se stal obětí útoků vejcem. Po prvním útoku sice lhal, že se nic takového nestalo (nevěřím, že by neexistovala žádná fotografie), ale později to přiznal a navrhl, že vrhačům dá kuchařku, jak s vejci naložit lépe. Docela se bavím jeho názorem, že za útoky je ODS.

Možná za útokem je nějaký příznivec, nebo člen ODSky, ale pokud mne paměť neklame, naše vedení nás k takovémuto boji nenabádá. Docela zábava je pozorovat, jak vše, co se Ing. Jiřímu Paroubkovi a MUDr. Davidu Rathovi, je komplot ODSky a všichni proti nim pracují v našem žoldu (byť to skoro vypadá, že MUDr. Davida Ratha do ČSSD nasadila ODS, aby stranu rozvrátil zevnitř ). Kdyby na jejich předvolebním meetingu pršelo, zařídila to ODS a kdyby jejich předvolební dodávka někoho přejela, určitě jej naočkovala ODS, aby vyrobila skandál poškozující ČSSD (no málem mě ten jejich zaručeně český, když už tak moc podporují český průmysl, Volkswagen Transporter přejel, dokud byl ticho, bylo to normální vozidlo, jak spustil Michala Davida, lekl jsem se na Benešově náměstí v Teplicích natolik, že jsem mu málem spadl pod kola).

Reklama

Vejce házet na Ing. Jiřího Paroubka je opravdu škoda, dá se z nich udělat buchta, nebo mi chutnají na cibulce. Navíc zkuste si hodit syrové vejce přesně na cíl, to dost dobře nejde, protože převalující se žloutek jej bude vychylovat do všemožných směrů. Takový podkladek, navíc metnutý prakem odvede lepší práci a téměř určitě se trefíte.

Doufám, že se nenajde realizátor, abych nakonec neměl na krku nabádání k atentátu.

Komentáře

7 komentářů: „Vejce patří do smaženice, ne na Paroubka“

  1. Pavel Stehule avatar
    Pavel Stehule

    Je skoro jedno jestli je za tim ODS nebo ne, v kazdem pripade je to dost infantilni napad, ktery se muze zvrhnout. Uz se to parkrat i ve svete zvrhlo – ze to zacalo zesmesnovanim protistran skoncilo vrazdenim oponentu. Viz Nemecko 30 leta.

    Tahle vajickova etuda je jen dalsi krok v bide nasi politiky.

  2. LuFa avatar

    Souhlas s Pavlem. Osobně ať jakkoliv Paroubka s Rathem nemusím, nikdy bych se nesnížil k tomu, abych po nich kdekoliv házel vejce, či navrhované podkladky.

  3. MaReK Olšavský avatar

    Ale pánové, netřeba mě brát zase zcela vážně, já k ničemu takovému nenabádám a ani nemám potřebu si kazit den tím, že bych se šel podívat na Michala Davida s Ing. Jiřím Paroubkem po boku.

    Pavel: Proč hned ty černé vize s vražděním oponentů? Docela často vidím ve zprávách, že se vejce po neoblíbenci vrhne a nemyslím si, že by politika v Německu, USA, Francii, nebo Velké Británii (no tak tam teď exces je) byla v tak šíleném stavu jako tady. Docela se už bavíme rétorikou, že za vše co se stane ČSSD může ODSka, tipnu si, že zinscenovala i střelbu na Paroubkovo autogramiádě :D.

    LuFa: Podkladkem se lze trefit, pravda je to už na ohrožení zdraví, řekl bych že rajče je citlivější a zaměřitelné.

  4. Dalibor avatar
    Dalibor

    Já bych navrhoval (a již to vlastně někdo realizova) neházet na Paroubka vajíčka, lepší je mu dát celé plato. Petra z nich může udělat svítek) 🙂
    Ale vážně: zdá se, že z házení vajec se stala taková národní taškařice. Paroubek by se měl zamyslet, zda něco nedělá špatně. Nejhorší pro politika asi je, když se stane dvorním šaškem. A jemu se to může stát velmi rychle.
    Problémem je, že Sociální demokracii scházejí lidé, kteří jsou opravdu sociálními demokraty. Brožová s desetimilionovými milenci? To asi ne ..
    Je třeba, aby lidi již konečně pochopili, co jim opravdu může dát prosperitu a co jsou jen populistické řeči restaurace 4. cenové skupiny. Pokud to nepochopí, může být stejně pozdě, jako je již dnes v Maďarsku.

    1. MaReK Olšavský avatar

      Dalibor: Myslím, že Schwarzenberg nedávno pojmenoval problém správně větou: „Problémem sociální demokraté je, že jí chybí sociální demokraté.“. Ku**a drát, já jsem víc sociální demokrat, než Ing. Jiří Paroubek a MUDr. David Rath.
      O Brožové už jsem tu psal, její věta, že by nemohla nic mít s chudým člověkem je naprostý výsměch těm, kteří ČSSD volí. Bohužel to správné pojetí odešlo s lidmi, jako Miloš Zeman, Jiří Rusnok a Pavel Mertlík.
      ČSSD má své místo a je potřeba, ale ne v takovém pojetí a s takovými lídry jako má dnes. Paroubek a Rath by se opravdu měli zamyslet a odejít včas.

  5. Jose Gottlieb avatar
    Jose Gottlieb

    To čemu se dnes říká demokracie jí již dávno není.Zloději kteří ve velkém rozkradli státní majetek stále kříčí,že se jim brání v podnikání a parta chuligánů se chová jako nevychovaní frackové,kterým tatínek všechno koupí.Každý by chtěl studovat v zahraničí ač bez inteligence,vše se nechá zaplatit.Kam to vše může dojít….
    Je mi padesát let,nikdy jsem nebyl a neschvaloval komunisty,nyní je ale půjdu volit.Ti by to nikdy nenechali dojít tak daleko.A že by někomu rozbili hubu,nebo někoho za takovéto chování zavřeli????????
    Já také…

    1. MaReK Olšavský avatar

      Jose Gottlieb: No vidíte, nic jsem neukradl/nerozkradl a přesto vím, že pravidla která prosazuje ČSSD s KSČM jsou problém. Zbytečně navýší úředničinu a v důsledku bude pro mě firma víc úředničiny, než softwarového vývoje. Pravidla by se měla maximálně zjednodušit a v ideálním případě existovat jediný styčný bod pro odevzdání všeho souvisejícího s odvody (daně, sociální a zdravotní pojištění). Demokratický komunista podporující podnikání je pro mne protimluv, postačí se podívat na jejich základní teze.
      Bohužel si myslím, že jste další, kdo podlehl demagogii Ing. Jiřího Paroubka. „Vaječná intiváda“ nebyla namířena proti ČSSD a jejich programu, ale proti jejich předsedovi a několika demagogickým představitelům, kteří jsou vedle něj ve vedení. Sice hod vejcem je dost dětinský způsob, nicméně ty slušné snahy selhaly již dávno.
      Předpokládám, že nechápete demokracii v komunistickém pojetí, tou opravdu současné zřízení není.